Venda d'entrades

El Messies de Häendel (selecció)

Dissabte 16 de desembre
Teatre de l'Ateneu
Carrer de la Indústria, 38-40
Cerdanyola del Vallès
Gestiona
Jove Orquestra de Cerdanyola
-
info@orquestrajoc.net

El Messies de Häendel (selecció)

Dissabte 16 de desembre

Data Hora
16
Desembre Dissabte
20:30 h
Comprar

La Jove Orquestra de Cerdanyola presenta una selecció de moviments de "El Messies" de Haendel, una col·laboració musical que promet ser una experiència excepcional.

 

Després de diversos anys sense dur a terme produccions per a cor i orquestra, la JOC recupera aquest format amb una gran producció.

 

Aquest projecte reuneix quatre formacions musicals amb una història musical rica i destacada, i aporta una varietat d'estils i talents a aquesta col·laboració única. Es tracta de la Camerata de Sant Boi de l'Escola Municipal de Música Blai Net, el Cor Ciutat de Mataró, la Coral Regina de Manlleu i la Jove Orquestra de Cerdanyola.

 

Aquest concert serà una oportunitat excepcional per experimentar la grandesa de "El Messies" en dates nadalenques i veure com aquestes formacions s'uneixen per crear una interpretació memorable.

 

Us convidem a ser part d'aquesta experiència emocionant i única sota la direcció del Borja Mascaró i Jordi Lluch.

Durada: 75 minuts

 

Preus:

Entrada general: 9€
Entrades reduïda (12-18 anys, majors 65 anys, alumnes AULOS): 7€

Socis, menors 12 anys: gratuït


Les entrades de socis i menors de 12 anys no es poden obtenir per aquesta web i s'hauran de retirar escrivint a info@orquestrajoc.net i especificant les entrades que es volen adquirir, o s'hauran de retirar el dia del concert.

 

 

 

 

Gestiona
Jove Orquestra de Cerdanyola
-
info@orquestrajoc.net